Alla inlägg den 26 juni 2008

Av marie lindgren - 26 juni 2008 23:01

hallååå bloggen och läsare!

just nu är jag på toppen humör, vi har nämligen bestämmt oss för att åka till skellefteå iaf på lördag =) kan min helg bli bättre? tror inte de.

imorgon blir det stan en sväng på dagen måste införskaffa snygg heter till helgen. sen blir det att jag och elin åker till boden på kvällen efter hon slutat vid 11, möter upp malin camilla och massa andra människor =)

kan bli lyckat det också, dock en nykter marie. men skellefteå ska jag minnsan ha en sprit flaska ;) haha onyktert ska det vara i min klackar!

hör själv hur jag låter men jag är bara på toppppppen humör!

och ska bli så jävla kul att träffa en viss tobbe igen =) för sista gången? :(

den som lever får se, man vet ju aldrig!

 ska snart ut med vovven sen försöka sova en stund inatt!


ciiao!

Av marie lindgren - 26 juni 2008 09:56

God morgon sötnosar!

jag var uppe med tuppen idag, vara ute på promenad med vovven, duscha och fått i mig kaffe.

klockan 8 ringde jag till aurorum restaurang och alldeles nyss ringde hon upp mig. Jag ska dit på tisdag 14.30 på arbets intervju håll tummarna för mig!

Jag vill verkligen ha det här jobbet och behöver det, håller på att bli tokig av att bara vara hemma. och dessutom är det ju så dåligt väder så man håller på att ruttna inomhus.


ska snart dra på mig nå kläder, och senare blir det en sväng på stan med elin och malin. ska införskaffa strumpbyxor till helgen och ett super duper dyrt nagelack som ska stärka naglarna ännu mer =)

jag har fått sånna underbara naglar nu, vill verkligen inte att dom ska pajja.


fick förresten inte bilder ifrån midsommar igår, varken jessica eller malin kiunde få in dom på datorn =/ synd men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge! ha en bra dag allihopa!


ciiao!

Ovido - Quiz & Flashcards