Alla inlägg under juni 2008

Av marie lindgren - 10 juni 2008 01:13

 och han är ju otroligt vacker att se på ;)


ciiao!

Av marie lindgren - 10 juni 2008 00:03

har absolut inte blivit mycket utav att blogga och inte utav sitta vid dator för den delen heller! men ska föröska bättra mig lite iaf en stund om dagen, ligger då inte på bloggtoppen av mest inläggnu mera ;) der tycker vell malin är bra iaf... hahahhaha! hur kan man lyckas.

vart en sväng till fredde ikväll där var emmelie elin och malin kikade på tv tills fredde ville ha tvn och kolla fotboll. eftersom att det ändå inte är sverige som spelar så är inte jag intresserad, så malin jag och elin gick hem till mig och kikat tv och såå :) och nu vart jag ensamen igen! ska snart hoppa i säng upp och åka iväg på morgon tränings pass vid halv 10.

sen skulle elin göra nå ärende på stan och sen en väng till fotbollsskolan.

kanske kikar in och ser om mina papper är klara också hos leema.

 förresten mitt humör är på topp igen! det kan inte bli mycket bättre.

ciiao!

Av marie lindgren - 9 juni 2008 18:55

min hjärna fungerar inte, mina tankar går bara runt runt och om och om igen inne i huvet. jag mår inte alls bra, jag kan inte le inte skratta.

och känner mest för att ligga hemma framför tv ensam och bara dö

kanske känns bättre att få skriva av sig lite?

har just fått det beskreftat för mig att det är slut, det är nog det du ville ha sagt med det! och jag förstår helt klart. jag ger upp ändå det finns ingen mening och ingen framtid! just nu mår jag bara skit och ska gräva ner mig i tårarna... livet måste gå vidare även om det inte blir på det sättet jag ville



ciiao!

Av marie lindgren - 8 juni 2008 20:42

helgen har varit både bra och dålig, skolavslutningen började bra hemma hos malin med massa folk :) blandannat jessica och karro länge sen jag träffade dom flickorna. sen drog jag camilla och sanna in till udden, tappade bort dom rätt fort där, men träffade istället emma lisette maria och elin och dom :) emma och jag drog vidare in till stan hem till henne en sväng

sen vart det "efterfest" hos johan. jag stannade över där och mådde förjävligt på fredag morgon hujja ligen.

fredagen blev fest för alla utom mig och emmelie vi var alldeles för trött så vart en tidig kväll för båda två!


men igår vart det paty, började hemma hos emma med maria emmelie och jossi, sen kom danne och patrik och hämtade oss till mjölkudden hem till pär. var faktikst helt okej kul där, tills jag flippade ur och gick verkligen över gränsen den här gången, så klart tar jag ut allting på johan och han vill nog inte ha emd mit att göra nå mera, det skulle inte jag iaf!

men vill verkligen snacka och föröska förklara mig ... ojojj har kommit till det stadiet nu att jag inte ska dricka alkohol på ett tag.

jag fatar inte vad det är som har hänt med mig ! jag har aldrig varit så här jag är verkligen inte den här personen som jag har blivit!

jag måste ha hjälp!!!


ciiao!


Av marie lindgren - 5 juni 2008 17:22

nu har vissa fått sommarlov och andra har haft det i månader eller veckor iaf.

vart på möte på arbetsförmedlingen idag, det är nog det tristaste jag gjort på länge, satt och pillade naglarna mets hela tiden ;)

men det gick bra dock fast det var klockan 9.15 på morgonen. suttit på balkongen resten av dagen och bara haft det skönt. ikväll blir det party inte som planerat men iaf, ska nu till malin och sitta där en stund får se vilka som kommer dit.

sen blir det nog en sväng mot fredde och sedan åter vidare mot stan :) får se hur kvällen slutar!


ha det super braaa sötnosar"!!!!!


ciiao!

Av marie lindgren - 4 juni 2008 23:37

hallåååå,, var ett tag sen men jaghar verkligen inte hunnit blogga eller sitta inne framför dator för den delen heller!

ja vad har hunnit ske, grillade hos fredde för någon dag sen i tisdags måste det ha varit mycket trevligt. igår var vi också hos fredde, satt ute i det underbara vädret och myste på :)

har blivit ute mycket nu eftersom värme böljan verkligen har kommmit springer runt i kort kort och har det braa !

idag har jag varit vaken sen tidigt, var inne i stan vid 10 med mamma, arbetsförmedlingen jag var in där och snackade med en trevlig man måste jg säga :),.så nu ska jag snart vara ute i arbete igen :)

dock måste jag dit imorgon 9.15 ska jag vara där på morgonen lycka till säger jag var länge sen jag vaknade så tidigt. men ska klara de :)

mötet är ungefär till 11.00 trodde han!

sen blir det party ska bli kuuul:) nu ska jag hoppa i säng så man orkar upp!


ciiao!

Av marie lindgren - 2 juni 2008 21:57

igår vart det som sagt en sväng till emma :) mickis var också där så umgicks med henne tills emmsi och robin kom tillbaks från sin lunch på waldorf :) mums.  sen snackade vi på och som sagt nej vi hade inte bråkat vara massa saker under crusingen ;)

senare igår kväll var det dafgs för party igen, men jag skippade det och åkte till johan istället! han slumra till där ett tag, men sen vart jag upphämtad igen eftersom vi skulle iväg så tidigt imorse.

kring halv 11 befann vi oss hemma hos fredde sen bar det iväg mot finland :D elin fredde sandra jag och crille i en bil, jag satt i mitten och vart utsatt mest hela tiden ;)



väl i finland han vi mer eller mindre bara ut fran alko innan polisen stoppade oss.

som tur var vart det bara körkorts kolloch blås.

dom kollade aldrig igenom bilen och bagaget vi hade himla tur må jag såga, men tanke på hur mycket sprit vi verkligen hade med oss hem!

blev ikea en liten snabb sväng innan vi bekav oss hemmåt igen, bara legat framför tvn nu sen dess, är trött sen dagens bilfärd!


ciiao!

Av marie lindgren - 1 juni 2008 14:28

vart crusing igår iallafall.. började med "förfest" hos nån anders på varvet.

vidare och åkte lite bil med emmelie och grabbarna ;)

träffade en massa kuligt folk och sååå.. sen fortsatte vi hem till johan där det var fest, en massa tjorv/bråk och tårar.

kvällen slutade vell inte helt lyckad men gjort och gjort.

men det här hände aldrig det kommerjag stå fast vid! vi får se hur det kommer sluta nu alltså ojojoj.. sitter och väntar på bussen ska in till stan til emma kan behövas pratas ut lite. och hämtapengar av dom,. imorgon blir det finland och ikea :) ha det bra hörs sen!


ciiao!

Ovido - Quiz & Flashcards