Alla inlägg under april 2008

Av marie lindgren - 20 april 2008 00:48

just sett klart filmen död om 5 dagar.

den började klockan 21.00 men jag och malin började först kolla vid 23.00 hur bra film som helst, rekomenderar fast den var hur lång som helst.

och slutet gick inte att förstå riktigt kanske man måste ha sett den från första början? gör kanske det nån dag när man vill att tiden ska rinna iväg.

nu ska jag hoppa i säng god natt allihopa!


ciiao!


Av marie lindgren - 19 april 2008 16:57

visst skönheten strålar ut bättre om man mår bra på insidan, man ska inte vara så negativ mot sig själv, allt bygger på självförtroendet.

men att bättra på skönheten med lite metoder skadar inte det heller.

vart super bra väder hela dagen, och jag och malin har suttit på uppfarten till hennes hus i några timmar, vart och skönt, man fick vell inte allt för mycket färg, men timmar i solen ger mer än timmar framför tvn.

friskluft skadar inte helller. sen har vi vart en sväng hem till mig bakat en dröm tårta, det var inte så svårt som vi trodde nog för att receptet inte följdes allt för noga, den vart misslyckad till utseedet men inte oätbar!

nu är jag tillbaks hemma hos malin och ska käka middag med familjen,

ska kila vidare ha en trevlig kväll allihopa!


ciiao!

Av marie lindgren - 19 april 2008 10:48

känns som en söndag morgon, men som sagt det är lördag strålande väder och jag mår bra! vaken duschad och hunnit ner till malin innan 11 det är inte likt mig. Men den där mobilen, först ringer Malin vid halv 9 och vill att jag ska kliva upp men tjena det är lte väl att ta i. sen ringer en annan sötis och väcker mig vid 10 då passar jag på att hoppa in i duschen.

nä nu ska jag försöka få upp malin ur sängen och fixa nå mat! får se vad som händer senare! ha en trevlig dag allihopa!


ciiao!

Av marie lindgren - 19 april 2008 00:08

funderar redan på att hoppa i säng, om det är fint väder imorgon ska jag nog at mig en sväng in till stan inte för att jag knappt har råd med kaffe, men pengarna är på väg en vecka till sen blir det att leva kung iaf en dag;)

nu ska jag soova, sov gott allihopa eller ha så kul till alla party sessor:)


ciiao!


Av marie lindgren - 18 april 2008 19:59

hur kommer det sig att mobilen är så viktig, det är en liv utan den faller världen samman, ungefär det synen har dom flesta runt mobiltelefonen.

som nu jag var ute på balkongen en sväng lämnade mobilen inne, och hur mycket hinner man inte missa på bara en så kort stund, folk börjar undra om man ens lever överhuvetaget, vad man gör och om man bara skiter i att svara! ojojoj skärp dig marie ett missat samtal kan göra någon veldigt agressiv ;) brukar annars bära med mig den överallt det är verkligen ens livsstil!! vart är världen påväg?


ciiao!



Av marie lindgren - 18 april 2008 17:29

jag tror på horoskopen ibland, ibland kan det vara rätt logiska saker som skrivs, och just idag stämmde mitt ganska bra! jag är jungfru tecknet,

och det löd så här ungefär: på förmiddagen får du panik över nått viktigt som du glömt bort! och det stämmer verkligen hade inte direkt glömt men glömt att säga det till en viss person, men nu är det gjort :) känner mig som en hemsk vän! arbete idag från 10 till 17, kastat i mig lite mat nu, och ska iväg ner till sandra tydligen malins påhitt får se vad som händer.

ha en trevlig kväll allihopa!


ciiao!


Av marie lindgren - 17 april 2008 22:13

just kommit ur duschen, hade tänkt att det skulle bli en tidig kväll! så ska vänta att håret får torka lite sen hoppa i säng, arbetet väntar om några timmar:)

ska förmodligen stanna till stägning jag behöver pengarna som timmarna erbjuder! men helgen blir ledig, har inget planerat ännu är sugen på party, men det är snåålt i kassan, men men får se vad som händer! sov gott allihopa


ciiao!


Av marie lindgren - 17 april 2008 21:32

har vart så härligt väder nu både idag och igår får hoppas att det håller i sig nu! vart i skolan en sväng käkat lunch och surrat med klassen och andra bekanta hur kul som hels att vara lite social med folket :) sen vart det en sväng på stan, hem till sandra och tillbaks till stan mötte upp emmelie och vandrade vidare på stan nån timme. kom precis hem från malin och kikar nu på efterlyst, ska fortsätta med det nu! som sagt känner mig inte så pepp fötillfället! ha det bra alltihopa!


ciiao!


Ovido - Quiz & Flashcards