Alla inlägg den 24 augusti 2008

Av marie lindgren - 24 augusti 2008 21:44

Hallååå vet att jag är skit dålig på att uppdatera, men sitter aldrig vid dator länge har fullt upp om dagarna.Men nu kommer det bli mer sittande här eftersom jag ska börja plugga mer seriöst nu till teori provet ska nöta min pogramm och läsa som fasen i böckerna =) nu är det endast två veckor kvar tills det är min födelsedag och inte har jag tänkt dra ut på körkortet särskilt länge efter det!

Har dessutom sökt jobb så får veta antingen tisdag eller onsdag om det blir någon intervju, vart det är och vilket ställe tänker jag hålla hemligt ett tag till ;)


Vart lite "fest" igår, mest social dricka sitta och prata och slammsa runt,

var til finland en sväng på dagen jag Fredde Elin och Camilla så vi tog oss lite slurkar redan i bilen påväg hem brukar bli så :)

lagade kyckling sallad när vi kom hem och käkade hutr gott som helst.

Fick med mig en sov kompis hem inatt tyckte så synd om Danne som hade varit hurtig och cyklat ändå till Gammelstad, men det var så jävla kallt inatt så kunde inte stackarn cykla hem igen!


vaknade vid 9 och hade trist när alla låg och sov så ringde och väckte elin så kom hon och Fredde förbi en sväng :)

Resten av dagen har jag umgåtts med dom vanliga Elin Fredde Camilla och Emmelie faktikst, käkat och varit på bilbingo (ingen vinst denna gång heller :/ )


kommer just hem varit och varit social med Malin Camilla L och Tjorven en sväng lite kaffepå det, och nu blir det snart sängen för mig.

skolan börjar imorgon och det känns både sorgligt och skönt att jag slipper det. Men men kommer hälsa på klassen någon dag iaf saknar dom alla :)


Ps snart är det dax för mig och Camilla att betala hyra hos Fredde.
För mat och boende! kanske är där lite för mycket ? ;)


ciiao!


Ovido - Quiz & Flashcards