Alla inlägg under augusti 2008

Av marie lindgren - 10 augusti 2008 21:55

Ja allt har blivit konstigt, alla har blivit annorlunda.

Känns inte som att jag känner någon längre inte ens mig själv!

Alla går åt varsitt håll börjar vi byta positioner med varandra? jag har slutat vara mitt gammla jag och börjat på mitt nya liv?
Visst man kan säga så mycket och det tar en vecka så är man tillbaks i samma spår igen det har hänt många gånger.

Men det här gången känns allt annorlunda, jag har en annan känsla i hela kroppen jag har andra tankar andra förhoppningar. Jag känner mig som en helt annan människa på riktigt!

Det känns konstigt och tråkigt eftersom ingen kommer tro på mig ingen kan tro att man kan ändra sig, men det kan man väl?


Jag vet att jag har ändrat min syn på mig själv och på världen

sen är det upp till var och en att tro vad dom vill=)

Just nu vill jag bara få en person att tro på mig, jag ska visa vad du betyder!


ciiao!


Av marie lindgren - 10 augusti 2008 13:30

Hallåå, söndag igen eller känns inte som att det någonsin är söndag faktikst jag har bara upmärksammat fredag lördag hela sommaren.

Helgen har varit lugn för mig, var förbi hos fredde i fredags och var helt nykter, =) och igår vart jag hos min moster och kusiner :) kom hem rätt sent så låg och kollade på en skit dålig film med mamma och tomas sen slockade jag rätt fort!

Vet inte vad jag ska hitta på idag, har gjort slingor på mamma nyss ska se hur dom ser ut snart, stoppade så klart in några i min lugg som jag aldrig kan låta bli att göra när jag slingar håret på någon ;)

så nu väntar jag på att det ska torka så jag får se hur det blev,

försöker få tag på Malin också kanske går dit en sväng, får se!


ciiao!

Av marie lindgren - 8 augusti 2008 12:23

Dagen började med ingen morgon träning, känner att detta kommer sluta illa, men Elin lovade att vi ska träna dubbelt imorgon så det känns bra :)

bara att man måste ta till sig orken.

Fest ikväll tydligen men jag är inte så sugen så jag tror jag skippar det och ligger hemma och ruttnar istället, jag är så less på allt sånt där nu mera, har ingen ork till att varken festa eller träffa människor faktikst!

Jag är helt enkelt less på mitt liv just nu som det har varit, så ska ta det lugnt ett tag framöver. Men om 22 dagar blir det party som bara den jag fyller nämligen år tiden går fort måste jag säga det var nyss det var mer än 50 dagar kvar :D


klickade hem en klänning igår som jag ska ha på min födelsedag hur fin som helst, kan lägga upp en bild senare :)

 Det är konstigt när man minst anar det så kommer det massa sms från människor man absolut inte vill ska höra av sig just nu!

Och det är inte bara en utan alla man helt vill slippa som hör av sig på en gång, minnen väcks till liv, men man känner allt starkare att man kommit över alla dom där personerna också, livet är för kort för att slösa bort på idioter =)

Ska slå en pling till mina vänner nu! ha det bra allihopa


ciiao!


Av marie lindgren - 7 augusti 2008 21:26

Igår var jag arg less och irriterad, idag känns allt mycket bättre! Dagen började med träning, det var det värsta på länge, att man kan bli så otroligt slö bara av att man haft uppehåll i några enstaka dagar!

Nu är det defenitift slut på uppehållen måste hålla i sig med träningen :)

Han komma hem och säga hej och hej då till moster och mina kusiner innan jag fortsatte ner till min pappa. Var egentligen meningen att jag skulle städa ur bilen idag men eftersom det vart så dåligt väder åkte vi ut och körde en sväng istället :)

 Var på lite affärer och så där har börjat träffa min pappa mer på siståne hoppas vi kommer närmare varandra igen, ska försöka hålla i att gå ner dit två gånger i veckan iaf:)


Ikväll harjag suttit med hårinpackning i 3 timmar tror jag det beshövdes verkligen kan jag säga!

Och sett 10 avsnitt av säsong 3 av The Hills =)

Har man en gång börjat är det svårt att slita sig ifrån det pogrammet.

Snart kommer min mor hem från jobbet då ska jag kvälls fika med henne tror jag :)

Ha det fint mina vänner!


ciiao!

Av marie lindgren - 6 augusti 2008 13:38

Känner mig fräsch nu ny duschad och vaxat har jag gjort :)

försöker hitta min pincett också så jag kan noppa ögonbrynen men inte ett spår så långt ännu!

Hunnit med endel redan, jag och elin skulle träna åkte dit men vattnet var avstängt så vi kunde inte duscha där och sen kunde vi inte få nått vatten i flaskorna heller, så vi bestämmde att vi kör dubbla pass imorgon istället.

blev lunch på dagobert och sedan hem till fredde, åkte ut med lite fisk, och sen till djurmagasinet och klippte klorna på rambo :)

Malin skulle komma förbi efter jobbet och dricka kaffe så det är vell bäst att jag sätter på några koppar och klär på mig :) ikväll bloir det bilbingo jag elin och fredde ska vinna potten ikväll ;) så håll tummarna för oss..


ciiao!

Av marie lindgren - 6 augusti 2008 00:41

kommer lite bilder från luleåkalaset som jag bjuder på!



   




Resten av bilderna, och resten av folket som var där skiter jag i för vi är bäst ;)


ciiao!

Av marie lindgren - 6 augusti 2008 00:29

Hallåå,,

dagen började med att jag och Elin hade väldigt lite att göra, så vi tvättade två maskiner diskade och plockade undan, sen fick vi med oss fredde och yvve till ikea :D

Vart en sväng där kikade på saker men inget fick följamed mig hem,sen vart det käk på frasses, och en sväng in på alko,

Fredde och yvve planerade in fest och bjöd folk medans dom själva började redan påvägen hem! Fest hos fredde när vi kom hem och massa folk var hur trevligt som helst, själv var jag nykter faktikst! så nu ska jag snart hoppa i säng.. sov gott sötnosar!


ciiao!

Av marie lindgren - 4 augusti 2008 18:24

Hej!

blev ingen morgon träning för oss idag, hade så fruktansvärt ont i magen igår kväll och det höll i sig imorse också.

men stan vart det iaf, jag Elin och Emmelie, började med lunch på waldolf med Fredde!

Sen kikade jag efter något att köpa för mitt presentkort, menjag hittar inget som jag vill lägga pengarna på vill helst ha underkläder :D

båda tjejerna piercade sen tungan och jag tittade på trodde att jag skulle svimma men jag klarade mig utmärkt! Nu får dom ha dom där långa jävliga stavarna ett tag jag tycker synd om dom det är det jävligaste jag vart med om att ha en dubbelt så lång stav än vad munnen ens är..

men det är skönt som fan när man sen får byta till en kort =)


sen vart det en sväng på stan med mammi också köpte ett par skor,

och käkade middag! nu är jag påväg ner till min kära far och ska ut och köra en sväng kanske blir en till sväng till stan och hälsa på hos farmor och farfar vi får se =) ha det bra!


kommer förresten bilder från Lk kanske senare :)


ciiao!

Ovido - Quiz & Flashcards