Alla inlägg den 16 september 2008

Av marie lindgren - 16 september 2008 22:08

Hejsan, nyss kommit hem från Malin varit där en sväng med Camilla Larsson och Tjorven kom också. Det hände rinte allt för ofta att jag umgås med dom nu mera. Såg IDOL det är ju bara bra just nu under utagningarna sen när det sätter igång på riktigt är det inget jag ser på!
Sen bärjade en ny serie jag hade trott att det va filmer som beck typ, men det var det tydligen inte utan 4 olika avsnitt då var det inte lika intressant.

Hunnit med träning idag vi tränade så hårt så höll fan på att spy, men härligt vart det efteråt hårdträning hädanefter.

Varit runt på alla resebyråer i stan för att hitta den perfekta resan.

Det gjorde vi också fick världens erbjudande på en lägenhet med havsutsikt i kreta för skit billigt pris. Dock var det nu på torsdag ifrån arlanda.

Vi fick för oss att boka en resa till stokholm imorgon och sedan resa vidare på torsdag, när våra underbara planer sprack på grund att båda av oss måste göra nya pass, skit också! Ska fixa det imorgon tror jag, sen tar vi första bästa resa vi kommeröver =)


Mina planer på att åka till sundsvall till veckan sprack dom också eftersom alla pengar försvann i helgen men vafan när pengarna kommer ska jag ta mig en sväng dit och hälsa på tror jag :)

Ska snart hoppa i säng, blir morgon träning eller promenad får se hur det känns imorgonbitti.

Har dessutom ändrat på min trista enformiga frisyr idag, vart så jävla less på allt hår nu, så tog fram mina saxar och bad elin hjälpa mig där bak, sen gjorde jag resten själv, klippte ur det och lite uppklippningar och luggen :D vart super bra faktiskt är nöjd förtillfället. Jag bara ÄLSKAR att gå lös själv med saxen både i mitt eget och i andras hår min passion =)


Jag har dessuto gått och blivit förkyld nåjävulskt under natten känns inte allt för bra men men lite får man stå ut med. Klär mig gör jag då halsduken är på underdagarna och vinterjackan på kvällarna det är kallt ute nu! Så klä er ordentligt ;)


ciiao!

Ovido - Quiz & Flashcards