Alla inlägg den 17 september 2008

Av marie lindgren - 17 september 2008 21:28

Bland annat den här låten kom upp nu när jag sökte igenom all musik.

Den får mig endast att tänka på en person som stod mig väldigt nära, jag känner tårarna komma tillbaks när jag lyssnar på den nu igen, saknar verkligen våra stunder, dina ögon ditt leende ja jag saknar allt med dig Sadick Kwisera, jag skulle göra vad som helst för att kunna spola tillbaks tiden och göra allt bra igen, allt jag inte gjorde då!  :(


Nakupenda.  Kwaheri!

Av marie lindgren - 17 september 2008 21:18

känner mig rätt upprörd just nu, upptäckte att min ipod laggt av helt enkelt. Blev tungen koppla in i datorn och "formatera" om den så allt där inne försvann ju så klart. Jag är helt beroende utav musiken som är där, använder den dagligen i träningen och om det blir en och annan buss färd.

Så vad gör man inte har suttit och sorterat låtar ett bra tag nu, måste lägga in alla nya låtar och endel gammla.

den hållr på att synkronisera in låtarna nu och det kan ta sin lilla tid, eftersom jag har drygt 200 låtar i varje mapp och ungefär 2-4 mappar.

Men vad gör man inte för kärleken, värkar bli en lång natt vid datorn med musik. Bättre än vissa eller större del från idol ikväll om man säger så ;)


Men lite posetivt är det också, hittat massa gammla låtar som jag älskar fast inte lyssnat på ett tag, väcker många minnen bra som dåliga! :)


Nåja ska fortsätta med mitt nu, ha detbra så länge!


ciiao!

Av marie lindgren - 17 september 2008 18:34

Tjaaaooo,, Har suttit och kollat på alla avsnitten utav singelmammor,

5 hela avsnitt, jag älskar att se sånna pogramm jag blir helt insatt och känslosam. När Malin skulle på förlossningen och sen när barnet kom och hon fick ligga på mammas mage kom den en och annan tår.

Och Camilla skulle opereras  och mamma pernilla fällde några tårar då kändes det i magen kan jag säga.

Haha märks att jag vill ha barn? ;) kommer vara det finaste som hänt kan inte tänka mig vilken underbar känsla när bejbisen kommer och ligger på ens mage och dom första sekunderna. ojojoj vilken känsla!


Annars idag har jag inte gjort särskilt mycket, hade en klippning på Hanna endast toppning och lite urklippning men vart braa :) fick mig lite behövvliga slantar också det är super.

Skulle egentligen behöva ta mig iväg till affären i brist på ciggaretter, men det känns aldeles för kallt och jobbigt, så tror jag stannar inomhus, och slutar röka vad sägs om det? :D


ciiao!

Av marie lindgren - 17 september 2008 13:23

Hej mina vänner, sitter och har fått på mig kläder, hemma mys idag, känner att jag inte orkar varken med träning eller promenad idag förkylningen blir bara värre under den här natten. Så blir att vara hemma och kurrera mig mot sjukan skön det med :)

 Förresten nu har alla kanaler stängts av igen, had alla där ett tag och nu när dom är borta känns livet surt, klarade mig utan innna då klarade man sig på dom ordinarie kanalaerna. men när man varit bortskämmd så känns det fruktansvärt nu. Nåja ¨några nya kanlar är kvar iaf får nöja mig med det än så länge.

Nåja ska sätta på lite kaffe ta en rök och invänta bättre tider.

ha det bra så länge !

ciiao!

Ovido - Quiz & Flashcards