Alla inlägg under september 2008

Av marie lindgren - 17 september 2008 21:18

känner mig rätt upprörd just nu, upptäckte att min ipod laggt av helt enkelt. Blev tungen koppla in i datorn och "formatera" om den så allt där inne försvann ju så klart. Jag är helt beroende utav musiken som är där, använder den dagligen i träningen och om det blir en och annan buss färd.

Så vad gör man inte har suttit och sorterat låtar ett bra tag nu, måste lägga in alla nya låtar och endel gammla.

den hållr på att synkronisera in låtarna nu och det kan ta sin lilla tid, eftersom jag har drygt 200 låtar i varje mapp och ungefär 2-4 mappar.

Men vad gör man inte för kärleken, värkar bli en lång natt vid datorn med musik. Bättre än vissa eller större del från idol ikväll om man säger så ;)


Men lite posetivt är det också, hittat massa gammla låtar som jag älskar fast inte lyssnat på ett tag, väcker många minnen bra som dåliga! :)


Nåja ska fortsätta med mitt nu, ha detbra så länge!


ciiao!

Av marie lindgren - 17 september 2008 18:34

Tjaaaooo,, Har suttit och kollat på alla avsnitten utav singelmammor,

5 hela avsnitt, jag älskar att se sånna pogramm jag blir helt insatt och känslosam. När Malin skulle på förlossningen och sen när barnet kom och hon fick ligga på mammas mage kom den en och annan tår.

Och Camilla skulle opereras  och mamma pernilla fällde några tårar då kändes det i magen kan jag säga.

Haha märks att jag vill ha barn? ;) kommer vara det finaste som hänt kan inte tänka mig vilken underbar känsla när bejbisen kommer och ligger på ens mage och dom första sekunderna. ojojoj vilken känsla!


Annars idag har jag inte gjort särskilt mycket, hade en klippning på Hanna endast toppning och lite urklippning men vart braa :) fick mig lite behövvliga slantar också det är super.

Skulle egentligen behöva ta mig iväg till affären i brist på ciggaretter, men det känns aldeles för kallt och jobbigt, så tror jag stannar inomhus, och slutar röka vad sägs om det? :D


ciiao!

Av marie lindgren - 17 september 2008 13:23

Hej mina vänner, sitter och har fått på mig kläder, hemma mys idag, känner att jag inte orkar varken med träning eller promenad idag förkylningen blir bara värre under den här natten. Så blir att vara hemma och kurrera mig mot sjukan skön det med :)

 Förresten nu har alla kanaler stängts av igen, had alla där ett tag och nu när dom är borta känns livet surt, klarade mig utan innna då klarade man sig på dom ordinarie kanalaerna. men när man varit bortskämmd så känns det fruktansvärt nu. Nåja ¨några nya kanlar är kvar iaf får nöja mig med det än så länge.

Nåja ska sätta på lite kaffe ta en rök och invänta bättre tider.

ha det bra så länge !

ciiao!

Av marie lindgren - 16 september 2008 22:08

Hejsan, nyss kommit hem från Malin varit där en sväng med Camilla Larsson och Tjorven kom också. Det hände rinte allt för ofta att jag umgås med dom nu mera. Såg IDOL det är ju bara bra just nu under utagningarna sen när det sätter igång på riktigt är det inget jag ser på!
Sen bärjade en ny serie jag hade trott att det va filmer som beck typ, men det var det tydligen inte utan 4 olika avsnitt då var det inte lika intressant.

Hunnit med träning idag vi tränade så hårt så höll fan på att spy, men härligt vart det efteråt hårdträning hädanefter.

Varit runt på alla resebyråer i stan för att hitta den perfekta resan.

Det gjorde vi också fick världens erbjudande på en lägenhet med havsutsikt i kreta för skit billigt pris. Dock var det nu på torsdag ifrån arlanda.

Vi fick för oss att boka en resa till stokholm imorgon och sedan resa vidare på torsdag, när våra underbara planer sprack på grund att båda av oss måste göra nya pass, skit också! Ska fixa det imorgon tror jag, sen tar vi första bästa resa vi kommeröver =)


Mina planer på att åka till sundsvall till veckan sprack dom också eftersom alla pengar försvann i helgen men vafan när pengarna kommer ska jag ta mig en sväng dit och hälsa på tror jag :)

Ska snart hoppa i säng, blir morgon träning eller promenad får se hur det känns imorgonbitti.

Har dessutom ändrat på min trista enformiga frisyr idag, vart så jävla less på allt hår nu, så tog fram mina saxar och bad elin hjälpa mig där bak, sen gjorde jag resten själv, klippte ur det och lite uppklippningar och luggen :D vart super bra faktiskt är nöjd förtillfället. Jag bara ÄLSKAR att gå lös själv med saxen både i mitt eget och i andras hår min passion =)


Jag har dessuto gått och blivit förkyld nåjävulskt under natten känns inte allt för bra men men lite får man stå ut med. Klär mig gör jag då halsduken är på underdagarna och vinterjackan på kvällarna det är kallt ute nu! Så klä er ordentligt ;)


ciiao!

Av marie lindgren - 15 september 2008 16:50

Av marie lindgren - 15 september 2008 12:28

Hallåå, sitter och förösker plugga, men det finns så mycket annat att tänkt på och göra, men det går frammåt. Kollat på vägverkets sida nu och försökt få tag på min far, ska nog ringa imorgon och boka tid för halkbanan så man får det avklarat iaf. sen blir det plugg plugg plugg tills det är dags för proven :)

Mina pogramm funkar inte så mamsi får hjälpa mig när hon kommer tillbaks.

Har inte hunnit bli någon träning ännu men ska ta det senare ikväll istället.


Och snart bör det av för dig och min Elin, minst två veckor med sol bad och paraply drinkar kan det bli mycket bättre? :)


Jag och Elin för några år sedan, skulle tro att det var 04 någongång!ciiao!
Av marie lindgren - 14 september 2008 22:12


1. är du singel?: Ja
2. är du lycklig?: Vääldigt :)
3. är du uttråkad?: njaa, trött bara
4. är du ledsen?: inte nu längre.
5. är du italienare?: Haha nej
6. är du cooling?: Såklart ;)

SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV:
1. tror du på kärlek vid första ögonkastet?:Ja det gör jag
2. har du någon gång blivit sårad?: jo
3. har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: Jaa
4. har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Nej5. har du strulat med någon under de två senaste veckorna?: Joo
6. gillar du någon just nu? Kanske det =)

SENASTE
1. telefonsamtalet du fick? Emmelie
2. personerna/personen du var med?: Emmelie
3. roligaste grejen som hänt?: Party i fredags
4. personen du smsade: Elin
5. du tillbringade natten med? Malin:)
6. du kramade?: Camilla :)ciiao!

Av marie lindgren - 14 september 2008 21:16

Hallåå,, Har inte blivit nått bloggande under helgen men tar och skriver några rader om den nu då =)

Fredagen var en underbar dag, och kvällen fortsatte i samma riktning,

Började med att jag Camilla Malin och Emmelie satt hemma hos mig ett tag vart några drinkar och sådär. Sen fortsatte vi in mot stan hem till Karin ett tag, innan dom alla fortsatte til en annan fest och jag och Camilla drog ut,

Började med Kafélino, fick stämmpel och sen vidare till fiske kyrkan som dom nu heter. Kvällen vart rätt så lyckad faktikst, träffade massa folk både gammla och nya och allt gick smidigt till, nu är dock pengarna slut, men det är det fan värt =).


ikväll har jag och Emmelie bara legat framför tvn, sett på film och myst på, det känns verkligen inte som söndag idag, utan lördag, men så är tyvärr inte fallet. Imorgon blir det att ta tag i pluggandet igen, och träning häärligt!


Annars är allt bra med mig, Lycklig. och snart är det vinter också, då blir det en massa mysiga hemmakvällar med film och värme.

Endel partyn blir det väl också men ska ta det lugnt nu ett tag tror jag :)


ciiao!

Ovido - Quiz & Flashcards